Prisijungti

 
   

Apie LPS      Narystė      LPS nariai      Renginiai      EuroPsy      Reglamentavimas      Tėvams ir specialistams      COVID-19       Kontaktai      Lietuvos psichologų kongresas 2024      Profesinė etika      EN

LPK 2020  /   LPK 2020 vieta ir kontaktai  /   Pranešimų santraukų teikimas  /   LPK 2020 organizatoriai  /   LPK 2020 dalyvių registracija  /   LPK 2020 programa  /   LPK 2020 prieškongresiniai seminarai  /   Žodiniai ir stendiniai pranešimai  /   Simpoziumai  /   Diskusijos  /   prof. A. Gučo vardo apdovanojimas  /   Plenariniai pranešimai  /   Rėmėjai   /  





           

                

                  







 


 
.

 

 

LPK 2020 prieškongresiniai seminarai


Pristatome Jums keturis LPK 2020 prieškongresinius seminarus, kurie vyks balandžio 23 d. Kaune. Kviečiame nepraleisti progos praplėsti savo praktines žinias ir registruotis! Vietų skaičius ribotas!

 

Primename, jog Kongreso dalyvio mokestis suteikia teisę nemokamai dalyvauti visuose prieškongresiniuose seminaruose. Nedalyvaujantiems LPK 2020, prieškongresinių seminarų kaina – 25 Eur (ne LPS nariams), 20 Eur (LPS nariams, LSMU darbuotojams, visiems studentams). Dalyviams bus išduodami pažymėjimai.




 



Dr. Giedrė Jonušienė. Gydytoja psichiatrė-psichoterapeutė, VšĮ Psichikos sveikatos institutas, UAB Romuvos klinika.

Dr. Aistė Pranckevičienė. Psichologė, Lietuvos sveikatos mokslų universitetas, Neuromokslų institutas, Lietuvos psichologų sąjungos Neuropsichologijos grupė

 

Prieškongresinis seminaras: „Aktyvumo ir dėmesio sutrikimas suaugusiojo amžiuje: klinika, diferencinė diagnostika, neuropsichologinis įvertinimas ir pagalbos galimybės“. Praktinio seminaro metu bus gilinamasi, kaip atpažinti dėmesio ir aktyvumo sutrikimą suaugusiojo amžiuje, jei jis nebuvo diagnozuotas vaikystėje, kokie neuropsichologiniai testai yra informatyvūs diferencijuojant dėmesio ir aktyvumo sutrikimą nuo kitų psichologinių sunkumų ar psichikos sutrikimų, bus aptarta medikamentinius ir nemedikamentinius pagalbos būdus, jų privalumus ir trūkumus.

Seminaras vyks 2020 m. balandžio 23 d. 12:00-15:00


RENGINYS ATIDĖTAS


 

Prof. Nida Žemaitienė. LSMU profesorė, Sveikatos psichologijos katedros vedėja, Europos sertifikuota psichologė Lietuvoje klinikinėje ir sveikatos srityje.

Valija Šap. Europos sertifikuota psichologė Lietuvoje klinikinėje ir sveikatos srityje, reagavimo į savižudybių grėsmę Kupiškio r. 2014-2019 m. darbo grupės veiklos koordinatorė.

 

Prieškongresinis seminaras: „Savižala: ką su tuo daryti?“. Seminaro metu bus dalinamasi žiniomis ir patirtimi apie pagalbą save žalojančiam asmeniui, bus modeliuojamos situacijos ir diskutuojama apie savižalos atpažinimo, emocinės pagalbos teikimo, saugumo ir ilgalaikės pagalbos užtikrinimo galimybes.

Seminaras vyks 2020 m. balandžio 23 d. 12:00-15:00


RENGINYS ATIDĖTAS


 

Dr. Ieva Šidlauskaitė-Stripeikienė. Biomedicinos mokslų daktarė, lektorė. Psichologė-psichoterapeutė, Psichologinės paramos ir konsultavimo centro direktorė.

 

Prieškongresinis seminaras: „Naratyvinis požiūris į pasaulį“. Seminaro tikslas – supažindinti su naratyvine terapija bei jos tikslais, pagrindiniais darbo su žmonėmis principais bei metodais, pristatyti kelis naratyvinės terapijos metodus („Gyvenimo medis“; „Gyvenimo istorija“; „Gyvenimo komanda“ bei „Aitvarai“), kurie skirti dirbti su šeimomis, grupėse ar individualiai su suaugusiais bei vaikais.

Seminaras vyks 2020 m. balandžio 23 d. 15:30-18:30


LAISVŲ VIETŲ NEBĖRA

RENGINYS ATIDĖTAS


 

Dr. Vaidilutė Asisi. Mokslų daktarė, daktaro disertaciją apgynusi Karl-Franzens Universitete, Grace (Austrija), Austrijoje sertifikuota klinikinė ir sveikatos psichologė, specializacija – vaikų, jaunimo ir šeimos psichologija.

 

Prieškongresinis seminaras: „Filmuotos medžiagos naudojimas tiriant tėvų ir vaikų sąveikas ir konsultuojant tėvus“. Video Intervention Therapy (VIT, pagal George Downing) – tai moksliniais tyrimais pagrįstas metodas, kuomet tėvų konsultavime bei psichoterapijoje taikoma filmuotų tėvų ir vaikų tarpusavio sąveikų mikroanalizė. Konsultavimo ar terapijos tikslas – padėti tėvams sukurti ar atkurti darnius santykius su vaikais, sumažinti vaikų savireguliacijos, elgesio ir emocijų problemas. Naudojant filmuotą medžiagą, seminaro dalyviai bus supažindinti su VIT pagrindais.

Seminaras vyks 2020 m. balandžio 23 d. 15:30-18:30


RENGINYS ATIDĖTAS


 

 

 

 

 

LPS renginiai
 
 


 




















 

Apie LPS

Apie LPS
Prezidentė
Valdyba
Komitetai, grupės ir komisijos
Apdovanojimai
Biuras
Leidiniai
LPS savanorystės programa
Skirkite 1,2% GPM
Prisidėkite prie LPS veiklos!
LPS metinės ataskaitos
Privatumo politika
Intervizijų grupės
   Narystė

Apie narystę
Psichologams
Mokestis
Narystės anketa
   LPS nariai

LPS narių sąrašas
LPS Garbės nariai
LPS Partneriai
   Renginiai

Renginių grafikas
   EuroPsy

   Reglamentavimas

   Tėvams ir specialistams

   COVID-19

COVID-19
   Kontaktai

   Lietuvos psichologų kongresas 2024

LPK2024
LPK2024 EN
Pranešimų santraukų teikimas
LPK2024 organizatoriai
LPK2024 vieta ir kontaktai
LPK2024 dalyvių registracija
LPK2024 prieškongresiniai pranešimai
Naudinga informacija
Programa
   Profesinė etika

Psichologų profesinės etikos kodeksas
Kaip pateikti nusiskundimą
EFPA etikos metakodeksas
Bendravimas su žiniasklaida
Mokslinių tyrimų etikos komisijos universitetuose