Prisijungti

 
   

Apie LPS      Narystė      LPS nariai      Renginiai      EuroPsy      Reglamentavimas      Tėvams ir specialistams      COVID-19       Kontaktai      Lietuvos psichologų kongresas 2024      Profesinė etika      EN

Naujienos  /   LPS Naujienlaiškiai  /   Kitų organizacijų naujienlaiškiai  /  





           

                

                  







 


 
.

 

 

2016 balandis




LPS naujienos I 2016 balandis

Psichologija: mokslu grindžiama praktika žmogui ir visuomenei
2016 m. gegužės 6-7 d. I Kaunas
Kviečiame dalyvauti didžiausiame Lietuvos psichologų sąjungos renginyje - Lietuvos psichologų kongrese 2016.  Šiais metais LPK 2016 programoje beveik 100 mokslinių pranešimų aktualiomis psichologijai temomis. Kongreso metu taip pat vyks diskusijos bei simpoziumai.
Taip pat kviečiame registruotis į prieškongresinius seminarus, kurie vyks Vytauto Didžiojo universitete 2016 m. gegužės 5 d. Daugiau apie priešongresinius seminarus.
LPK 2016 registracija

Lietuvos psichologų sąjungos suvažiavimas ir rinkimai
2016 m. gegužės 7 d. I Kaunas
Šių metų Lietuvos psichologų kongresas yra ypatingas tuo, kad jo metu vyks LPS prezidento bei valdybos rinkimai. Primename, kad iki gegužės 5 d. 17 val. vyksta išankstinis balsavimas internetu, tad LPS narius kviečiame atsiųsti užpildytą balsavimo biuletenį el. paštu lps@psichologusajunga.lt.
LPS rinkimų kandidatai...

Surengtas LPS atstovų ir SAM ministro susitikimas

2016 m. balandžio 5 d.  |  Vilnius

2016 m. balandžio 5 d. Lietuvos psichologų sąjungos (LPS) prezidentas dr. Evaldas Kazlauskas ir LPS atstovai dr. Neringa Grigutytė bei dr. Paulius Skruibis siekdami glaudesnio bendradarbiavimo sprendžiant psichikos sveikatos problemas susitiko su Sveikatos apsaugos ministru Juru Požėla.  
Skaityti daugiau...

Konferencija "Psichologas švietimo bendruomenėje - vaikų ir suaugusiųjų gerovės link"

2016 m. balandžio 1 d.  |  Vilnius

 

2016 m. balandžio 1 d. Vilniuje, Lietuvos edukologijos universitete, įvyko šeštoji Lietuvos švietimo sistemoje dirbančių psichologų konferencija: „Psichologas švietimo bendruomenėje – vaikų ir suaugusiųjų gerovės link. Tai yra svarbiausias Lietuvos psichologų sąjungos Edukacinės psichologijos komiteto kasmetinis renginys. Šį kartą susirinko net virš 100 dalyvių, o tai liudija tikrą susidomėjimą konferencijos pranešimų ir užsiėmimų problematika bei rodo poreikį bendradarbiauti su kolegomis psichologais.  
Daugiau apie renginį...

Konferencija "Psichologas organizacijoje: informacinių technologijų pasaulyje"

2016 m. balandžio 15 d.  |  Vilnius

Vilniaus universitetas ir Lietuvos psichologų sąjunga surengė VI-ąją organizacinės psichologijos konferenciją, šiemet skirtą atkreipti dėmesį bei pagilinti psichologų žinias informacinių technologijų srityje. Konferencijos dalyviai mokslinės-praktinės programos pabaigoje taip pat turėjo galimybę dalyvauti Vilniaus universiteto bibliotekos Mokslinės komunikacijos ir informacijos centre (MKIC, Saulėtekio al. 5, Vilnius) organizuotoje ekskursijoje.
Konferencijos akimirkos...

Konferencija "Mokslas, kuris įkvepia"

2016 m. balandžio 22 d.  |  Vilnius

Vilniaus universitete įvyko 23-oji Jaunųjų mokslininkų psichologų konferencija "Mokslas, kuris įkvepia". Plenarinių pranešimų metu Ramunė Dirvanskienė iš Edinburgo univerisiteto pristatė mokslinę komandą ir Jungtinėje Karalystėje atliekamus tyrimus apie išsėtinę sklerozę.
Plenarinė pranešėja Jurgita Rimkevičienė iš Griffino universiteto Autralijoje dalijosi disertaciniu tyrimu apie impulsyvuaus mėginimo nuzižudyti ypatumus. Konferencijos metu buvo pristatyti psichologijos bakalauro, magistro ir doktorantūros studentų moksliniai darbai - 26 žodiniai ir 10 stendinių pranešimų. Geriausieji, išrinkti konferencijos mokslo komiteto narių bei konferencijos balsavusių dalyvių buvo apdovanoti.  

Diskusija "Testai ir kiti psichologų kūriniai bei autorių teisės "

2016 m. balandžio  25  d.  |  Vilnius

Šių metų balandžio 25 d. Vilniaus universiteto Filosofijos fakultete vyko psichologams praktikams ir mokslininkams skirtas susitikimas su teisės srities specialistais. Šioje diskusijoje aptariant psichologų kūrinių teises dalyvavo Vilniaus universiteto Mokslo ir inovacijų direkcijos direktorė Vida Lapinskaitė, VU teisės skyriaus teisininkė Sandra Trumpulytė, VU Intelektinės nuosavybės valdymo ir komercinimo skyriaus vedėja Monika Kavaliauskė bei specialistės Jūratė Semeškaitė ir Dalia Lukšienė.

KITOS NAUJIENOS
Skirkite 2% GPM Lietuvos psichologų sąjungai

2016 m. balandis  |  Vilnius

Kviečiame skirti 2 % nuo savo gyventojų pajamų mokesčio (GPM) Lietuvos psichologų sąjungos veikloms tęsti ir naujoms iniciatyvoms įgyvendinti.
Skaityti daugiau...

Nemokama narystė LPS psichologijos magistrantūros studentams
 
Psichologijos magistrantūroje studijuojantys studentai prie Lietuvos psichologų sąjungos gali prisijungti nemokamai asocijuoto nario statusu. 100 proc. narystės mokesčio nuolaida taikoma visam antrosios pakopos studijų laikotarpiui. Šiuo metu Lietuvos psichologų sąjungoje yra apie 30 asocijuotų narių.
Daugiau apie narystę LPS...

Sveikiname prisijungusius prie Europos registruotų psichologų!
Valija Šap, Gintarė Meslinienė, Lina Cirtautienė, Juliana Lozovska, Jolita Čepulkovskienė, Rūta Bačiulytė, Dangolia Kuleševič-Veršekienė, Roma Jusienė, Robertas Povilaitis, Janina Tunevič, Lilija Lukša, Aldona Grikšienė, Jūratė Baltuškienė, Aušra Skališiūtė.

Sveikiname prisijungusius prie Lietuvos psichologų sąjungos!
Gražina Liutkevičė, Ieva Kerzaitė, Laima Joniūnaitė, Alina Martinkutė,Daiva Čepulytė, Rūta Barkauskaitė, Inesa Kaušinienė, Skaistė Bielskytė, Aina Sniečkuvienė, Gretė Kelpšaitė.



Sekite naujienas Facebook
Tapkite LPS nariu
Susisiekite su mumis el. paštu
Lietuvos psichologų sąjunga              
A. Goštauto g. 8-215, Vilnius LT-01108                 
Įmonės kodas 190748553 
Telefonas: +370 673 31197 

 

 

 

 

LPS renginiai
 
 


 




















 

Apie LPS

Apie LPS
Prezidentė
Valdyba
Komitetai, grupės ir komisijos
Apdovanojimai
Biuras
Leidiniai
LPS savanorystės programa
Skirkite 1,2% GPM
Prisidėkite prie LPS veiklos!
LPS metinės ataskaitos
Privatumo politika
Intervizijų grupės
   Narystė

Apie narystę
Psichologams
Mokestis
Narystės anketa
   LPS nariai

LPS narių sąrašas
LPS Garbės nariai
LPS Partneriai
   Renginiai

Renginių grafikas
   EuroPsy

   Reglamentavimas

   Tėvams ir specialistams

   COVID-19

COVID-19
   Kontaktai

   Lietuvos psichologų kongresas 2024

LPK2024
LPK2024 EN
Pranešimų santraukų teikimas
LPK2024 organizatoriai
LPK2024 vieta ir kontaktai
LPK2024 dalyvių registracija
LPK2024 prieškongresiniai pranešimai
Santraukų leidinys
Programa
Plenariniai pranešimai
   Profesinė etika

Psichologų profesinės etikos kodeksas
Kaip pateikti nusiskundimą
EFPA etikos metakodeksas
Bendravimas su žiniasklaida
Mokslinių tyrimų etikos komisijos universitetuose