Prisijungti

 
   

Apie LPS      Narystė      LPS nariai      Renginiai      EuroPsy      Reglamentavimas      Tėvams ir specialistams      COVID-19       Kontaktai      Lietuvos psichologų kongresas 2024      Profesinė etika      EN

Naujienos  /   LPS Naujienlaiškiai  /   Kitų organizacijų naujienlaiškiai  /  





           

                

                  







 


 
.

 

 

Konferencija švietimo sistemoje dirbantiems specialistams


Nuotolinė švietimo sistemoje dirbančių psichologų 11-oji  mokslinė  praktinė konferencija

„Parama mokytojams ir pagalbos specialistams šiandienos iššūkių kontekste“

Maloniai pranešame, kad  2022 m. kovo 18 d. vyks LPS/VDU Švietimo Akademijos renginys - 11-oji  kasmetinė nuotolinė švietimo sistemoje dirbančių psichologų mokslinė konferencija: „Parama mokytojams ir pagalbos specialistams šiandienos iššūkių kontekste“. Dalyviams bus išduodami LPS renginio Pažymėjimai.

Džiaugiamės, kad šiemet konferencijoje pranešimus  skaitys  bei ves  „kūrybines dirbtuves“ ne tik  Lietuvos profesionalai: Gražina Šeibokienė, Miroslav Filistovič, Ramunė Dirvanskienė, Viktorija Grigaliūnienė ir kt., bet ir svečiai  iš Latvijos – prof. dr. Guna Svence bei Slovakijos – prof. dr. Eva Gajdošová.


 

Profesorė Guna Svence pastaruosius penkerius metus dirba Latvijos universitete Edukologijos, psichologijos ir menų fakultete, Psichologijos katedroje. Prieš tai profesorė daugiau nei 20 metų dirbo Rygos mokytojų, švietimo ir vadybos akademijoje Psichologijos fakulteto dekane, studijų programų vadove bei mokslo darbuotoja. Profesorė Guna Svence yra keleto knygų bei straipsnių apie pozityviąją psichologiją, atsparumą ir mokytojų socialinę emocinę gerovę, autorė.



Profesorė Eva Gajdošová dirba Bratislavos Paneuropean universiteto Psichologijos fakultete, Slovakijoje. Profesorės mokslinių tyrimų sritys yra psichinė, socialinė-emocinė sveikata, atsparumas, gerovė. Ji yra pozityviosios psichologijos centro Slovakijoje įkūrėja, taip pat Slovakijos ir Čekijos žurnalų „School Psychologist“ ir „Journal of Prevention“(vert. „Mokyklos psichologas“, „Prevencijos žurnalas“) redakcinės kolegijos narė, monografijų autorė, socialinės-emocinės sveikatos monografijos bendraautorė, taip pat daugybės mokslinių publikacijų pozityviosios psichologijos ir sveikatos psichologijos srityje autorė. Profesorė yra projekto, skirto įtraukiojo ugdymo poveikio ilgalaikiam mokinių asmeniniam tobulėjimui tirti, bei Slovakijos mokytojų ir studentų socialinės-emocinės sveikatos projekto koordinatorė.

Konferencijos teorinių bei praktinių užsiėmimų tematika – parama ir psichologinė pagalba ugdymo bendruomenės mokytojams ir pagalbos specialistams, sprendžiant įvairias ugdymo problemas, bendraujant su ugdymo įstaigų pedagogais, vadovais.. Dėmesio centre bus švietimo sistemoje dirbančio psichologo mokytojo vaidmuo ir psichologinis atsparumas pandemijos iššūkių laiku.


Organizatoriai: Lietuvos psichologų sąjungos Edukacinės psichologijos komitetas, VDU Švietimo akademija ir partneris Erasmus+ (KA2) Project "Supporting teachers to face the challenge of distance teaching” (Nr.2020-1-LV01-KA226-SCH-094599).

 

Konferencijos formatas: nuotolinis
Data ir laikas: 2022 m. kovo 18 d. 9:45 val. – 17:00 val.

Pažymėjimus ir sąskaitas faktūras išrašysime po renginio.
Jei reikalinga išankstinė sąsk. faktūra, parašykite:
lps@psichologusajunga.lt


Konferencijos programa
Registracija į konferenciją
Renginys Fb

 










 

 

 

 

LPS renginiai
 
 


 




















 

Apie LPS

Apie LPS
Prezidentė
Valdyba
Komitetai, grupės ir komisijos
Apdovanojimai
Biuras
Leidiniai
LPS savanorystės programa
Skirkite 1,2% GPM
Prisidėkite prie LPS veiklos!
LPS metinės ataskaitos
Privatumo politika
Intervizijų grupės
   Narystė

Apie narystę
Psichologams
Mokestis
Narystės anketa
   LPS nariai

LPS narių sąrašas
LPS Garbės nariai
LPS Partneriai
   Renginiai

Renginių grafikas
   EuroPsy

   Reglamentavimas

   Tėvams ir specialistams

   COVID-19

COVID-19
   Kontaktai

   Lietuvos psichologų kongresas 2024

LPK2024
LPK2024 EN
Pranešimų santraukų teikimas
LPK2024 organizatoriai
LPK2024 vieta ir kontaktai
LPK2024 dalyvių registracija
LPK2024 prieškongresiniai pranešimai
Santraukų leidinys
Programa
Plenariniai pranešimai
   Profesinė etika

Psichologų profesinės etikos kodeksas
Kaip pateikti nusiskundimą
EFPA etikos metakodeksas
Bendravimas su žiniasklaida
Mokslinių tyrimų etikos komisijos universitetuose